Το νέο MUA PRO/BASE Radiant Primer χαρίζει άμεση λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει. Με έλαιο βερίκοκου και εκχύλισμα παπάγιας, αφήνει το δέρμα απαλό, φωτεινό και υγιές. Ιδανικό τόσο ως βάση πριν το μακιγιάζ όσο και για στρατηγική λάμψη στα ζυγωματικά, στο cupid’s bow, στους ώμους και στο ντεκολτέ.
Γιατί θα το λατρέψεις
-
Χαρίζει φωτεινή λάμψη και φρέσκια όψη.
-
Περιέχει έλαιο βερίκοκου για θρέψη και ενυδάτωση.
-
Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα παπάγιας για αναζωογόνηση.
-
Πολυχρηστικό: primer, highlighter ή λάμψη σώματος.
-
Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και ευαίσθητους.
Συστατικά και οφέλη τους
-
Έλαιο βερίκοκου: θρέφει, ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή.
-
Εκχύλισμα παπάγιας: αναζωογονεί, προσφέρει φυσική λάμψη και ομοιόμορφη όψη.
-
Ελαφριά σύνθεση: απορροφάται εύκολα χωρίς λιπαρότητα.
Πότε να το χρησιμοποιήσεις
-
Πριν το foundation, για λαμπερή βάση μακιγιάζ.
-
Στα ζυγωματικά και στο cupid’s bow, ως υγρό highlighter.
-
Στους ώμους και στο ντεκολτέ, για extra glow σε εμφανίσεις και events.
Για ποιους είναι ιδανικό
-
Για όσους θέλουν λαμπερό, φωτεινό αποτέλεσμα.
-
Για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και ευαίσθητους.
-
Για όσους αναζητούν προϊόν 2 σε 1 (primer + highlighter).
Τρόπος χρήσης
-
Εφάρμοσε μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο ως primer.
-
Εστίασε σε ζυγωματικά, cupid’s bow, ώμους ή ντεκολτέ για στοχευμένη λάμψη.
-
Συνέχισε με foundation ή χρησιμοποίησέ το μόνο του για φυσικό glow.
Χαρακτηριστικά
-
Primer με φωτεινό φινίρισμα.
-
Εμπλουτισμένο με έλαιο βερίκοκου & εκχύλισμα παπάγιας.
-
Πολυχρηστικό: πρόσωπο & σώμα.
-
Ελαφριά υφή, απορροφάται γρήγορα.
Συχνές ερωτήσεις
1. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα;
Ναι, έχει ήπια σύνθεση κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
2. Μπορώ να το χρησιμοποιώ μόνο του;
Ναι, χαρίζει φυσικό glow ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.
3. Κάνει το foundation να διαρκεί περισσότερο;
Ναι, προετοιμάζει το δέρμα και βοηθά στην καλύτερη εφαρμογή του.
4. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο σώμα;
Ναι, είναι ιδανικό για ώμους και ντεκολτέ.




