Naughty Dogs Shower Gel Τεκνατζού 250ml
Naughty Dogs Shower Gel Τεκνατζού 250ml

9.50

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Naughty Dogs Shower Gel Τεκνατζού 250ml

9.50

Η Naughty Dogs φέρνει στη ρουτίνα σου μια δόση αταξίας με vegan, cruelty-free αρωματικά mists που λατρεύει η επιδερμίδα σου. Αναζωογονητικά, παιχνιδιάρικα και γεμάτα ενέργεια, χαρίζουν δροσιά, άρωμα και καλή διάθεση κάθε στιγμή της ημέρας. Γιατί η περιποίηση μπορεί να είναι και διασκεδαστική!

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Κωδικός προϊόντος: EUP9454542 Κατηγορίες: , Μάρκα:

Τεκνατζού Shower Gel – Ενυδάτωση, Φρεσκάδα & Ακαταμάχητο Άρωμα

Το Τεκνατζού Shower Gel είναι ένα φυσικό, vegan αφρόλουτρο με Aloe Vera, που προσφέρει ενυδάτωση, απαλότητα και αναζωογόνηση σε κάθε ντους. Η ανάλαφρη, αφρώδης υφή του καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την δροσερή και μεταξένια.

Το εθιστικό άρωμα βανίλιας και ζαχαρωτών τυλίγει το σώμα σε μια γλυκιά, αισθησιακή αύρα που διαρκεί, μετατρέποντας το καθημερινό ντους σε εμπειρία απόλαυσης.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση, μπορείς να το συνδυάσεις με το Τεκνατζού Body Lotion για ολοκληρωμένη ενυδάτωση και άρωμα που μένει αξέχαστο.


Οφέλη – Γιατί θα το λατρέψεις

  • Απαλός καθαρισμός χωρίς ξηρότητα

  • Ενυδάτωση & απαλότητα με Aloe Vera

  • Δροσιά & φρεσκάδα που διαρκεί

  • Εθιστικό άρωμα βανίλιας & ζαχαρωτών

  • Vegan σύνθεση κατάλληλη για καθημερινή χρήση


Ιδανικό για:

  • Καθημερινό ντους με φροντίδα και φρεσκάδα

  • Όσους αγαπούν τα γλυκά, gourmand αρώματα

  • Δέρμα που χρειάζεται ενυδάτωση χωρίς αφυδάτωση

  • Συνδυασμό με Τεκνατζού Body Lotion για ολική περιποίηση


Κύρια Συστατικά

Aloe Vera – Ενυδατώνει, καταπραΰνει και προσφέρει δροσιά.
Sweet & Vanilla Notes – Χαρίζουν ζεστή, αισθησιακή αρωματική εμπειρία.
Ήπια καθαριστικά συστατικά – Απομακρύνουν τις ακαθαρσίες χωρίς να ερεθίζουν.


Τρόπος Χρήσης

  • Εφάρμοσε σε βρεγμένο δέρμα και κάνε απαλό μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί αφρός.

  • Ξέπλυνε καλά με άφθονο νερό.

  • Συνδύασε με το Τεκνατζού Body Lotion για μέγιστη ενυδάτωση και αρωματική ένταση.


Το Τεκνατζού Shower Gel χαρίζει στην καθημερινή σου ρουτίνα φυσικό καθαρισμό, ενυδάτωση και ακαταμάχητο άρωμα, κάνοντάς την εμπειρία που δεν θέλεις να τελειώσει.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, OCTADECYL DI-T-BUTYL-4-HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM BENZOATE, BENZYL BENZOATE, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, LINALOOL.

Βάρος 300 γρ.